A második párharc következik
| Kategória: HíreinkKupa

A PLER Budapest ellen folytatja szereplését a Liga Kupa csoportkörében a HE-DO B. Braun Gyöngyös.

Két győzelemmel a háta mögött a csoportkör újabb fordulójára készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely címvédőként vesz részt a Liga Kupa küzdelmeiben. Egyik csoportellenfelén, a Hatvanon már túljutott a gyöngyösi farkasfalka, amely hazai pályán 5, idegenben 11 góllal múlta felül másodosztályú ellenfelét, és az élen áll a Liga Kupa E csoportjában. Ezen a héten a szintén NB I/B-s PLER Budapest ellen kell pályára lépnie Konkoly Csaba legénységének, és hasonlóan a Hatvan elleni párharchoz, most is gyors egymásutánban követi egymást a két mérkőzés, a keddi hazai találkozó után csütörtökön már a fővárosban játsszunk.

– Kielemeztük a Hatvan elleni mérkőzéseinket, és a tapasztalatok birtokában készülünk a PLER elleni találkozókra, és természetesen ezúttal sem lehet más a célunk, mint a győzelem mindkét mérkőzésen – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A PLER Budapest a 6. helyen áll az NB I/B nyugati csoportjában, a Liga Kupában pedig jobb gólkülönbségével előzi meg a Hatvan együttesét az E csoportban. Első mérkőzésünket kedden 18 órától a Dr. Fejes András Sportcsarnokban játsszuk ellenük, míg a visszavágóra csütörtökön kerül sor Budapesten.

Férfi kézilabda Liga Kupa, E csoport
HE-DO B. Braun Gyöngyös – PLER Budapest
2020. január 21. kedd, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Földesi Csaba, Halász András
A csoport állása: 1. HE-DO B. BRaun Gyöngyös 4 pont, 2. PLER Budapest 2 p., 3. Hatvani KSZSE 2 p.