A következő állomás: Eger
| Kategória: EgyébHíreink

A Balatonfüreden elszenvedett ötgólos vereség után Egerben javíthat a gyöngyösi farkasfalka, amely minél több pontot szeretne begyűjteni a lehetséges nyolcból a bajnoki szezon utolsó négy mérkőzésén.

A pontgyűjtés természetesen az Egernek is nagyon fontos, hiszen eddigi 23 mérkőzésükön mindössze 10 pontot szereztek, ezzel pedig a tizenharmadik, kieső helyen szerepelnek a tabellán. A mieinket hasonló veszélyek nem fenyegetik, ám hogy a középmezőnyben végül melyik pozícióban sikerül végeznünk, nagyban múlhat az egri mérkőzésén eredményén is, ezért farkasaink keményen készülnek a szombati rangadóra. Csapatunk 21 pontjával a nyolcadik helyről várja a mérkőzést, a hetedik Budakalász 1, a hatodik Komló 4, az ötödik FTC pedig 5 ponttal gyűjtött többet idáig, vagyis a középmezőny szoros, a végelszámolásnál minden pontnak jelentősége lesz.

A megyeszékhelyiekkel ebben a szezonban már három alkalommal találkoztunk: a hazai bajnoki mellett mindkét Ligakupa-csoportmeccsen legyőztük őket, és erre készülünk szombaton is.

K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló
SBS Eger – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2022. május 7. szombat, 18:00
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok