A következő állomás: Budakalász
| Kategória: Híreink

Fontos mérkőzést játszik pénteken Budakalászon a gyöngyösi farkasfalka, amely az Orosházán aratott győzelem után újabb idegenbeli sikerre készül.

A Budakalász lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a K&H férfi kézilabda ligában, ahol az Orosháza legyőzésével szerezte meg első tavaszi pontjait a gyöngyösi farkasfalka. Együttesünk arra készül, hogy a bő egy héttel ezelőtti ezelőtti győzelmet egy sikerszéria kezdő állomásává tegye.

– A Budakalász nagyon dinamikus csapat, jó kapus- és mezőnybeli teljesítménnyel, egyáltalán nem lebecsülendő ellenfél attól függetlenül is, hogy új csapatot építettek. Győzelmi reményekkel indulunk útnak, arra törekszünk, hogy pontot, pontokat hozzunk haza Budakalászáról – mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A Budakalász közvetlenül a mieink mögött áll a tabellán, lemaradásuk mindössze egy pont, de eggyel kevesebb mérkőzést is játszottak a koronavírus-járvány uralta bajnoki szezonban. Tizennégy pontjukkal a 9., míg a 15 pontos farkasok a 8. helyről várják a pénteken délutáni összecsapást. A Pest megyei alakulattal szeptemberben hazai pályán mértük össze erőnket, akkor 34-31-re megnyertük az összecsapást.

K&H férfi kézilabda liga, 17. forduló
Budakalászi Kézilabda Zrt. – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2021. március 26. péntek, 16:00
V.: Bócz László, Wiedemann Viktor