A Kecskemét jön pénteken
| Kategória: Híreink

Az újonc Kecskemét lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a bajnoki sorozatban. Farkasaink eddigi három hazai mérkőzésükön nem találtak legyőzőre, és ezt a sorozatot most sem szeretnék megszakítani.

Öt mérkőzés, három győzelem, egy döntetlen és egy vereség – ez a HE-DO B. Braun Gyöngyös mérlege a K&H ligában az eddigi lejátszott öt forduló mérkőzései alapján. Farkasaink csak a Csurgó ellen maradtak alul, pontot szereztek Komlón, három hazai meccsüket pedig kivétel nélkül megnyerték, a Tatabánya, az FTC és a Fejér-B.Á.L. Veszprém együttesét is legyőzve. Együttesünk hét pontjával a tabella negyedik helyéről várja a pontvadászat folytatását.

Pénteken az idei szezonban újonc Kecskemét lesz a mieink ellenfele. A többnyire fiatal játékosok alkotta kecskeméti keret hat mérkőzésen van túl a sorozatban, és bár többször is derekasan helyt tudtak állni ellenfeleikkel szemben, pontot szerezniük eddig nem sikerült. A vendégként Gyöngyösre érkező csapatban szurkolóink több ismerőst is köszönthetnek majd: Sipeki Levente, Országh Ádám és Simon Bence is a Kecskemét együttesét erősíti.

A pénteken 18 órakor kezdődő találkozóra a jegyek már kaphatók a TIXA online felületén. Fontos tudni, hogy a hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzés csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

K&H férfi kézilabda liga, 6. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Kecskeméti TE – Piroska szörp
2021. október 22. péntek, 18:00
Vezeti: Bóna Szabolcs, Földesi Csaba