A jó formában lévő Dabas érkezik
| Kategória: Híreink

A tavaszi szezon első hazai mérkőzésére készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös. A szombati Dabas elleni találkozót Farkas nevű szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg.

A tavaszi szezonban először játszik saját közönsége előtt a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely Komlón aratott győzelmével indította tavaszi hadjáratát. Csapatunk jelenleg hatodik a tabellán, lemaradásunk mindössze egy pont a Balatonfüred és a Csurgó mögött. Ősszel csak a Szeged és a Veszprém vitt el pontot Gyöngyösről, idegenben pedig három pontot szereztünk, közülük egyet épp a következő ellenfél, a Dabas otthonában.

– Fűt bennünket a jó hazai bemutatkozás vágya, szeretnénk kiszolgálni szurkolóinkat, és az ősszel mutatott eredményes játék után bízunk a jó folytatásban – mondja Konkoly Csaba vezetőedző. – Idegenben döntetlent játszottunk velük, most egyértelmű célunk, hogy mindkét pontot itthon tartsuk, de látva Tokuda világbajnokságon mutatott formáját, megerősödöttnek érzem a Dabast – mondta Konkoly Csaba.

Ellenfelünk is győzelemmel kezdte a tavaszi pontvadászatot, a nyeretlen Vecsést múlták felül magabiztosan Tokudáék. A Dabas elleni hazai mérkőzés napján egyébként pontosan egy hónapja lesz annak, hogy csapatunk hivatalos kabalaállatának a farkast választották meg szurkolóink, ezért a Farkas vezetéknevű vagy keresztnevű nézők személyazonosságuk igazolása után ingyen tekinthetik meg a találkozót. A HE-DO B. Braun Gyöngyös hazai sikereiben fontos szerep jutott szurkolóinknak, akik mérkőzésről mérkőzésre fantasztikus hangulatot teremtettek a fiúknak a csarnokban. Bízunk benne, hogy ez a tavaszi fordulók során is így lesz majd.

K&H férfi kézilabda liga, 15. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Dabasi KC VSE
2019. 02. 09. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bíró, Kiss