A játékunk pontosítása volt a heti feladat
| Kategória: Híreink

Hazai mérkőzéssel folytatja szereplését az élvonalbeli bajnokságban a HE-DO B. Braun Gyöngyös. Ifjúsági- és serdülőcsapatunk ugyancsak hazai környezetben lép pályára, míg az NB II.-es bajnokság idegenben veszi kezdetét számunkra.

A Budakalász lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a K&H férfi kézilabda ligában. Együttesünk hazai pályán aratott, magabiztos győzelemmel kezdte szereplését a 2019/2020-as szezonban, majd Balatonfüreden került közel a pontszerzéshez egy fordulatos mérkőzésen, de az óriási küzdelem végén két góllal alulmaradtunk.

– Igyekeztünk a balatonfüredi vereségből is építkezni, bár nem volt könnyű, mert nagyon csalódottak voltunk a meccs végén, hiszen pontot szerettünk volna szerezni a Balaton partján – mondta Konkoly Csaba. – A vereségért azonban csak magunkat okolhatjuk, hiszen sok technikai hibát vétettünk, ezért a heti munkában nagy figyelmet fordítottunk játékunk pontosítására. Így sem lesz azonban könnyű dolgunk a Budakalász ellen, mert két jó mérkőzésen alulmaradtak ugyan az első két fordulóban, de az átalakult keretük mintha erősödött volna az előző szezonhoz képest. Bízunk benne, hogy a hazai pálya és a szurkolóink segítségével itthon tartjuk majd mind a két pontot – fogalmazott a vezetőedző.

A szombaton 18 órakor a Dr. Fejes András Sportcsarnokban kezdődő mérkőzés előtt 14 órától serdülőink lépnek majd pályára a Budapesti Elektromos ellen, míg ifjúsági együttesünk csütörtökön játszik hazai közönségünk előtt az Ózd ellen.

Az előttünk álló hétvégén az NB II.-es bajnokság is elkezdődik a HE-DO B. Braun Gyöngyös számára. Ifjúsági együttesünkre épülő, fiatal csapatunk szeptember 14-én, szombaton az elmúlt szezon bronzérmese, a Tiszavasvári ellen kezdi meg szereplését.

K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Budakalász
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Bacs József, Bóna Szabolcs

Férfi kézilabda NB II., Észak-kelet
Tiszavasvári SE – HE-DO B. Braun Gyöngyös
Tiszavasvári, Városi Sportcsarnok
2019. szeptember 14. 18:00
V.: Kovács Tamás, Széles Zoltán

Férfi kézilabda ifjúsági, I. osztály
HE-DO B. Braun Gyöngyös – ÓAM Ózdi KC
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
2019. szeptember 12. 16:00
V.: Benyusz Kende, Gadnai Attila

Férfi kézilabda serdülő, I. osztály
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Bp. Elektromos SE
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
2019. szeptember 14. 14:00
V.: Bognár Attila, Márton András