A HE-DO B. Braun Gyöngyös az év csapata
| Kategória: Híreink

A HE-DO B. Braun Gyöngyös Liga Kupa-győztes élvonalbeli férfi kézilabdacsapatát választotta az Év Csapatának a gyöngyösi önkormányzat.

Idei utolsó ülésén döntött a 2019-es évben legjobb teljesítményt nyújtott sportolók kitüntetéséről a gyöngyösi képviselő-testület, amely az Év Felnőtt Csapata kitüntetést a 2019-ben elért eredmények alapján a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának ítélte oda. A HE-DO B. Braun Gyöngyös a gyöngyösi kézilabdázás történetének legnagobb sikerét könyvelhette el a Liga Kupa megnyerésével, de a bajnokságban is szépen teljesített együttesünk, amely a hatodik helyen zárt a K&H ligában.

Több más kategóriában is döntöttek a legeredményesebb sportolók kitüntetéséről. Az Év Utánpótlás Leány Sportolója címet Deme Dorka uszonyosúszónak ítélte a grémium, míg az Év Utánpótlás Fiú Sportolója címet idén Magda Boldizsár kapta. Az Év Női Sportolójának Kovács Zsófia kétszereses olimpiai résztvevő triatlonistát választották, az Év Férfi Sportolója címet pedig Roska László szenior úszó kapta. Az Év Utánpótlás Csapatának a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola diákolimpiai bronzérmes lány futballcsapatát választották a képviselők, míg az Év Sportszakembere Belkovics Béla, a VAMAV Lövész Sportklub elnöke lett. Gratulálunk nekik!

A kitüntetéseket januárban, ünnepélyes keretek között adják át.