A gyöngyösi óvodások kapták a plüssöket
| Kategória: Híreink

Sok boldog gyerekmosolyt kaptunk köszönetként azért a több száz plüssjátékért, amelyet szurkolóink jóvoltából csütörtökön adhattunk át Gyöngyös óvodásainak.

Tizenöt zsúfolásig tömött zsákkal fordult be a Gyöngyösi Kézilabda Klub kisbusza a Mesevár Tagóvoda elé csütörtökön. Nagy Attila klubelnök, Rosta István utánpótlás-igazgató, valamint NB I.-es játékosaink, Jaros Olivér és Nkousa Dávid azokat a plüssjátékokat szállították el az óvodába, amiket legutóbbi hazai mérkőzésünkre hoztak magukkal szurkolóink, és a kezdő sípszó előtt a pályára dobtak. Az összegyűjtésben a klub utánpótlás-játékosai segítettek, hogy néhány nappal később sok-sok gyöngyösi óvodásnak szerezzenek vele örömet.

– Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a pályán, hanem azon kívül is példát mutassunk a nálunk sportoló gyerekeknek, és rendszeresen ráirányítsuk a figyelmüket arra, hogy adni mekkora öröm. Ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy felhívásunkra nem csak szurkolóink, hanem utánpótlásjátékosaink is elhozták plüssjátékaikat, most pedig, hogy látjuk a gyerekek arcán az örömöt, azt gondolom, jobban nem is sikerülhetett volna az akció, a gyöngyösi óvodásoknál nagyon jó helye lesz az összegyűjtött játékoknak – mondta Nagy Attila, miután átadták a plüssöket.

A Mesevár Tagóvodások a közös éneklés után boldogan válogattak a játékok között, ők voltak az elsők, akik ezt megtehették, a zsákok tartalmát a következő napokban szétosztják Gyöngyös mind a kilenc tagóvodája között, így a város mind a 840 óvodásának jut majd ajándék.

– Nagyon örülünk, hogy az óvodás gyerekekre gondoltak, hiszen ők őszintén tudnak örülni mindennek, és még ha sok plüsse is van valakinek, egy még biztosan elfér közöttük, de sajnos van olyan is, akinek ez lesz az egyetlen ajándék a fa alatt, ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy az óvodákra gondoltak – mondta Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodáinak vezetője.

Ezúton is köszönjük szurkolóinknak, hogy a kezdeményezésünk mellé álltak, és segítettek, hogy segíthessünk. Közös jutalmunk pedig a sok-sok boldog gyerekmosoly.

A pillanatról, amikor a plüssök százával repültek a pályára látványos videót készítettünk.