A Füchse Berlin lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele az Európa Liga második selejtezőkörében. Az oda-visszavágós párharc első mérkőzését rendezhetjük Gyöngyösön.

Rendkívül magabiztosan, tizenkét gólos összesített győzelemmel jutott túl első nemzetközi akadályán a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely két nap alatt tudta le az Európa Liga első selejtezőkörének párharcát az északmacedón Butel Skopje ellen. Az Európai Kézilabda Szövetségben azóta a második selejtezőkör sorsolását is megtartották, ahol együttesünk a Füchse Berlint kapta ellenfélül. Konkoly Csaba vezetőedző szerint az egyik legnehezebb ellenfelet sorsolták ki számunkra.

– Egy olyan topcsapatot kaptunk, amely az Európa-szerte népszerű és elismert német Bundesligában játszik. Az első feladatunk az lesz, hogy alaposan feltérképezzük őket, aztán megpróbálunk majd jó kézilabdát játszani, és maximálisan kiszolgálni szurkolóinkat. Bár nehéz ellenfelet kaptunk, az mindenképpen szerencsés, hogy ez a párharc segíthet tovább növelni a kézilabda népszerűségét Gyöngyösön – fogalmazott a vezetőedző.

A Füchse Berlin elleni párharcot hazai pályán kezdjük, az első mérkőzést szeptember 22-én, a visszavágót 29-én rendezik.

Fontos információk a hazai találkozóval kapcsolatban:

– Jegyelővétel továbbra is csak ülőhelyekre, max. 1000 fő részére, 2500 Ft-os áron érhető el 2020.09.14 hétfőtől ide kattintva

– Ezen a mérkőzésen is érvényben lesz ugyanaz az protokoll, mint az előző Európa Liga meccseken (belépéskor testhő mérés, kötelező kézfertőtlenítés, kötelező maszkviselés, kötelező egészségügyi nyilatkozat, amelyet innen tölthet le

– Amennyiben a mérkőzés előtti napon, 09.21. 20.00 óráig a TIXA rendszerében található valamennyi ülőhely gazdára talál, a bemelegítő csarnokunkban felállítjuk a LED-falat, további 500 nézőnek lehetőséget biztosítva az együtt szurkolásra.

– A helyszínen csak abban az esetben lehet jegyet vásárolni, ha elővételben nem kel el az összes, ebben az esetben a LED fal nem kerül kiépítésre.

– A várható nagy érdelkődés miatt, a tumultus elkerülése végett, arra kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben.

Kérünk minden szurkolót, hogy a fenti kérések és az egészségügyi protokollra vonatkozó szabályok betartásával biztassuk csapatunkat Európa egyik legkiemelkedőbb gárdája ellen!