A Fradi ellen javíthatnak farkasaink
| Kategória: Híreink

Gólvadász-sorozatunkban a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapat elmúlt bajnoki összecsapásának legeredményesebb játékosával beszélgetünk. A Telekom Veszprém elleni vesztes mérkőzésen Mirko Herceg öt akciógóljával bizonyult a farkasok legharapósabb játékosának.

– Egy jó formában levő, győzelmeket arató Veszprémet fogadtunk hazai pályán szombaton. Bár a tízgólos verségünk ránézésre soknak tűnik, ellenfelünket a világ legjobb együttesei között tartják számon. Az első félidőben tartottuk velük a lépést, de a második etap elején számos olyan hibát követtünk el, ami miatt kilenc perc alatt megduplázták a félidőben szerzett ötgólos előnyüket. Ettől függetlenül számos olyan támadási-, és védekezési taktikát tudtunk kipróbálni egy elit együttes ellen, amiket a következő rangadóinkon sikerrel tudunk majd hasznosítani – mondta Mirko Herceg.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös balátlövője öt gólt szerzett szombaton a 35-25-ös gyöngyösi vereséggel záruló találkozón a Telekom Veszprém ellen.

A mátraaljai farkasoknak nincs sok idejük pihenni barlangjukban, ugyanis szerdán az eddig veretlen Ferencváros látogat hozzájuk, akik közvetlen riválisai a sárga-feketéknek a bajnoki tabella harmadik helyéért folytatott küzdelemben.

– Az ellenük lejátszott mérkőzés komolyan meghatározza majd későbbi pozíciónkat a tabellán. A veszprémi meccsel remekül sikerült ráhangolódnunk erre a találkozóra. Azokat a hibákat, amik a bakonyiak ellen vétettünk, szerdáig ki tudjuk javítani. Gyöngyösön fogadjuk az eddig mind a négy mérkőzésüket megnyerő zöld sasokat, ezért reményeink szerint nálunk hullajtják majd el első pontjaikat a bajnokságban. De a győzelem csak akkor lehetséges, ha támadásban és védekezésben is minden farkas a maximumot hozza majd ki magából – vélekedett Mirko Herceg.