A Fradi ellen folytatjuk
| Kategória: Híreink

A Ferencváros lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a bajnokságban. Farkasaink a Tatabánya elleni győzelem után ismét hazai pályán bizonyíthatnak, és ezúttal is bíznak a két pont megszerzésében.

Óriási bravúrral kezdte a bajnokságot a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a Tatabánya nyolcgólos legyőzésével szerezte meg első pontjait az új bajnoki évben. A telt házas hazai találkozót csurgói vendégjáték követte, ahol farkasaink jól küzdöttek, de végül alulmaradtak riválisukkal szemben. Most újra itthon láthatjuk játszani a falkát, ellenfelünk pedig az egyik legnagyobb rivális, a Ferencváros csapata lesz.

– Minden évben szoros mérkőzéseket játszottunk velük, jó a csapatuk összetétele, szóval nehéz mérkőzésre számítunk, de bízunk benne, hogy a hazai pálya előnyünkre szolgál majd – fogalmazott védelmünk oszlopa, Gerdán Tibor a mérkőzést megelőzően. – Minden meccsre ugyanúgy készülünk, sokat elemzünk, keressük az ellenfél gyengéit, illetve azokat az erősségeinket, amelyeket alkalmazhatunk velük szemben. Bizakodó vagyok, jól kezdtük a szezont, és ez a lendület, remélem, ki fog tartani erre a mérkőzésre is – mondta Gerdán Tibor.

A Ferencváros kerete alig változott a tavalyi évhez képest, Schuch Timuzsin visszavonulása után Debreczeni Dávid egy év tatabányai kitérőt követően tért vissza a zöld-fehérekhez, akik most is az egyik legkeményebb ellenfelünknek számítanak a bajnokságban.
A szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzés a hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvány birtokában látogatható.

K&H férfi kézilabda liga, 3. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC
2021. szeptember 25. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
Vezeti: Andorka Miklós, Hucker Róbert