A Ferencváros ellen folytatjuk
| Kategória: Híreink

Az eddig százszázalékos Ferencváros lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokságban.

Tisztes helytállás után búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól a HE-DO B. Braun Gyöngyös, miután a hazai pályán elszenvedett kétgólos vereség után Németországban is alulmaradt a Bundesliga-topcsapattal, a Füchse Berlinnel szemben. Farkasaink újoncként összesen négy mérkőzést játszottak az Európa-ligában, ahol az első selejtezőkörben a Butel Skopje együttesét búcsúztatták. Konkoly Csaba legénysége már a hazai bajnokságra koncentrál, ahol szerdán az eddig hibátlan Ferencvárost fogadják.

– Igyekszünk visszarázódni a magyar bajnokság ritmusához – mondja a vezetőedző. – A Ferencváros a miénkhez hasonlóan szépen fejlődő csapat, amely az eddigi mérkőzéseken megmutatta az erejét. Ennek ellenére mindenképp szeretnénk itthon tartani a két pontot, és nagyon várjuk már a mérkőzést – fogalmazott Konkoly Csaba.

A Ferencváros eddig három mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban, és mindhárom alkalommal győztesen hagyta el a játékteret. A Cegléd elleni hazai győzelemmel indították a pontvadászatot, majd három góllal múlták felül a Tatabányát, szeptember végén pedig az Orosháza ellen szerezték meg a két pontot hazai pályán. A Fradi így a mieink előtt a harmadik helyen áll a tabellán, nyerő sorozatuk megtörésével ezt a pozíciót szeretnénk visszaszerezni szerdán délután.

K&H férfi kézilabda liga, 6. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – FTC KN KFT
2020. október 7., 17:30
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Altmár Kristóf, Horváth Márton
TV: M4 Sport