A Dabast fogadjuk
| Kategória: Híreink

A Dabas lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokágban. Farkasaink két idegenbeli mérkőzés után a hazai pálya előnyével játszhatnak.

Eddig hibátlan tavaszi mérlegével a tabella harmadik helyéről várja a következő mérkőzést a K&H férfi kézilabda ligában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely rangadóként készül a Dabas elleni, szombati találkozóra.

– A tabellán elfoglalt helyünk minden mérkőzést rangadóvá emel – fogalmazott Konkoly Csaba vezetőedző a mérkőzés előtt. – Ahhoz, hogy ezt a helyet megőrizhessük, különösen fontos, hogy a hazai pályán megszerezhető pontokat begyűjtsük, erre készülünk a Dabas ellen is. Ha olyan koncentráltsággal és akarattal játszunk majd, mint tettük azt Csurgón, akkor hazai közönségünk biztatása mellett megszerezhetjük a győzelmet – bizakodott a vezetőedző.

Farkasaink a Csurgón aratott diadalt megelőzően a Budakalászt, a Balatonfüredet és az Orosházát is legyőzték, a tavaszi idényben ezidáig pontot sem veszítettek, ezzel a teljesítménnyel pedig meg tudtak kapaszkodni a tabella előkelő, harmadik helyén a Szeged és a Veszprém mögött. Szombati ellenfelünk négy tavaszi mérkőzésén két győzelmet könyvelhetett el, a bajnokság egészében lejátszott 18 mérkőzéséből pedig hatot tudott megnyerni, egy alkalommal pedig döntetlent ért el, az így összegyűjtött 13 ponttal a tabella 9. helyét foglalják el. Az őszi, idegenbeli találkozón hétgólos győzelmet arattunk velük szemben.

K&H férfi kézilabda liga, 18. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Dabasi KC VSE
2020. március 7. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Nagy Ferenc, Túróczy József