A Dabas érkezik Gyöngyösre
| Kategória: Híreink

Az Eger és a Fejér-B.Á.L. Veszprém legyőzése után a Dabas ellen folytatná győzelmi sorozatát a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely hazai környezetben lép pályára a K&H liga 21. fordulójában.

Ismét hazai pályán játszanak farkasaink, akik az Eger és a Fejér-B.Á.L. Veszprém elleni siker után a Dabas együttesét fogadják szombaton.

A múlt szombati mérkőzés legnagyobb tanulsága, hogy stabilizálnunk kell a játékunkat – mondta Bíró Balázs vezetőedző. – Nem először fordul elő a játékunkban mérkőzésen belül nagy hullámzás, ami ezúttal nem okozott gondot, ezzel együtt is magabiztosan tudtunk nyerni, de a Dabas ellen ezek a hosszabb hullámvölgyek nem fognak beleférni. Az ellenfelünk jó formában van, tele rutinos játékosokkal, a csapat magja hosszabb ideje együtt játszik, és mindig nagyon szoros találkozókat vívunk egymással. Hazai környezetben azonban egyértelmű célunk a győzelem, amivel szeretnénk folytatni a bajnokság utolsó szakaszában a pontok gyűjtését – fogalmazott Bíró Balázs.

Farkasaink a múlt héten megszerzett két pontjukkal egy helyet javítottak a tabellán, így a következő fordulót a nyolcadik helyről várják. Csapatunknak 18 pontja van, épp eggyel kevesebb, mint a hetedik helyezett Dabasnak, győzelemmel tehát eléjük kerülnénk a táblázaton. A feladat azonban nem lesz könnyű, ezt az őszi idegenbeli találkozó eredménye is bizonyítja, amikor mindössze két góllal sikerült nyernünk a Dabas ellen. A rendkívül szoros középmezőnyben azonban minden megszerezhető pontra szükség van, hiszen a hatodik és a tizedik helyezett között mindössze négy pont a különbség, a végső helyezéseket tekintve tehát még semmi sem dőlt el.

A farkasokra egy héttel a Dabas elleni találkozó után is vár mérkőzés, miután az utolsó fordulóra kiírt Tatabánya elleni idegenbeli mérkőzésünk május 19-éről április 13-ára került át.

K&H férfi kézilabda liga, 21. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Dabas KC
2024. április 6. szombat, 18:00
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert