A Balatonfüred ellen folytatjuk
| Kategória: Híreink

A szezon egyik legkeményebb csatája vár a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatára, amely a Balatonfüred együttesét fogadja szombaton a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

A Balatonfüred elleni mérkőzés minden évben az egyik legnagyobb izgalommal várt találkozó Gyöngyösön, a két együttes csatája megannyi alkalommal hozott már parázs küzdelmet, izgalmas pillanatokat. Ezúttal sem lehet másra számítani, hét lejátszott mérkőzés után ként pont és egy hely a különbség a két csapat között a tabellán, ahol a fürediek a harmadik, míg a mieink a negyedik pozícióban szerepelnek.

A gyöngyösi farkasoknak keményen meg kell majd dolgozniuk a pontokért, de bízhatunk abban, hogy sikerül az eddigi remek szereplésünkre építve, megfelelő önbizalommal pályára lépni, és folytatni a jó sorozatot. A mieink hazai pályán még nem találtak legyőzőre az idei bajnoki sorozatban, a farkasok csak Csurgón és Veszprémben maradtak alul, utóbbi helyen épp az előző fordulóban játszottak, és tettek bizonyságot arról, hogy a legjobbakkal szemben is képesek helytállni. A mieink hét mérkőzésen kilenc pontot gyűjtöttek, a balatonfürediek kettővel többet szereztek, ezzel épp egy hellyel előzik meg farkasainkat a tabellán. A hazai pálya mindenesetre a javunkra szól, szurkolóink többször bizonyították már, hogy az általuk teremtett hangulatban nagyon nehéz dolga van az ellenfélnek.

A szombati mérkőzés a hatályos jogszabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ugyanakkor a gyöngyösi önkormányzat döntése értelmében a maszk viselése is kötelező a városi sportcsarnokban, ezért arra kérjük szurkolóinkat, hogy maszkkal felszerelkezve érkezzenek a találkozóra. A mérkőzést YouTube-csatornánkon élőben közvetítjük.

K&H férfi kézilabda liga, 8. forduló
HE-DO B. Braun Gyöngyös – Balatonfüredi KSE
2021. november 13. szombat, 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Andorka Miklós, Hucker Róbert