Serdülő csapatunk továbbra is hibátlan az Országos Kiemelt Serdülő Bajnokságban, a fiatalok kilencedik sikerüket aratták a sorozatban a Debrecen ellen. Közben a Gyöngyösi Kézilabda Klub legfiatalabb csapatai bemutatkoztak az országos kiemelt bajnokságban. U9-es és U10-es legénységünk is négycsapatos tornán bizonyíthatott, és bár a sikerek egyelőre elmaradtak, a gyerekek fontos lépést tettek a későbbi eredményes szereplés felé.

A Kismárton Ádám vezette U10-es alakulat Debrecenben vett részt négyes tornán az elmúlt hétvégén, és mindhárom mérkőzésén vereséget szenvedett, míg a Temesvári Martin által felkészített U9-es csapat Veszprémben két vereség mellett egy döntetlent is el tudott érni a Kecskemét ellen. Mindkét alakulatunk erős csoportba került, az ellenfelek között találkoztak a Beszterce, az Éles Kézilabda Iskola és a PLER csapataival, ráadásul mindkét gárdánknak teljesen új környezethez kellett alkalmazkodnia. Csalódottak tehát nem lehetünk, a fiatalok előtt még hosszú, fényes jövő állhat, az úton most csak az első lépéseket tették meg.

u10

Nem elégszer kötött ki a kapuban a labda – legfiatalabb csapataink erejéből egy döntetlenre futotta.

Serdülő csapatunk közben újabb győzelmet aratott, Nigrinyi Tibor tanítványai ezúttal Debrecenben nyertek 35-27 arányban. Ez volt a serdülők kilencedik mérkőzése és kilencedik győzelme a bajnokságban, így magabiztosan vezetik a tabellát. Előnyük immár öt pont a második Hajdúnánás előtt. A serdülők legközelebb csütörtökön lépnek pályára, akkor a Nyíregyháza lesz az ellenfelük.

Junior és ifjúsági csapatunk legutóbb a Veszprém ellen lépett pályára, és mindkét gárda a papírformának megfelelően vesztesen hagyta el a játékteret, ám csapataink – a felnőtt alakulathoz hasonlóan – nem vallottak szégyent a bakonyi gárdával szemben. A Doros Ákos által edzett juniorok 37-25-ös vereséget szenvedtek, míg a Gúnya Péter által irányított ifjúságiak 27-21 arányban maradtak alul. Mindkét együttes Balatonfüreden játssza következő mérkőzését, a fiatalok pénteken, a felnőtt alakulatok mérkőzése előtt lépnek pályára.