A Magyar Kupában folytatjuk
| Kategória: Híreink

Már csak néhány nap van hátra a bajnokság folytatásáig, a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata február 5-én a NEKA ellen kezdi meg a tavaszi szezont. Addig azonban még egy Magyar Kupa-meccs vár a farkasokra, akik már saját pályájukon, a vadonatúj sportpadlón készülhetnek a folytatásra.

Már az új sportpadlón edzettek a farkasok. Fotó: Gyöngyösi TV

Magabiztosan, csoportelsőként jutott tovább a Liga Kupa B-csoportjából a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely mindössze egy vereséget szenvedett el a sorozat csoportkörében. A Liga Kupa után most a Magyar Kupában vár feladat a farkasokra, akik január 31-én, hétfőn a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia ellen lépnek pályára. Csapatunk a IV. fordulóban a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémiával találkozik, a Veszprémben rendezendő mérkőzésen a legjobb nyolc köré jutás lesz a tét.

Csapatunk hozzászokott az idegenbeli szerepléshez, hiszen a Dr. Fejes András Sportcsarnok felújítása miatt Liga Kupa-találkozóink mindegyikét ellenfelünk pályáján játszottuk. Az első hazai mérkőzésre február 19-én kerül sor a felújított városi sportcsarnokban, farkasaink azonban már birtokba vehették a vadonatúj sportpadlót, az edzéseket pénteken már azon bonyolította le Konkoly Csaba vezetőedző.

Közben a Liga Kupa B-csoportjában az utolsó mérkőzést is lejátszották, a DEAC másodszor is legyőzte a Mezőkövesdet, így kialakult a csoport végeredménye.

Liga Kupa, B-csoport: 1. HE-DO B. Braun Gyöngyös 10 pont, 2. DEAC 8 p., 3. Mezőkövesdi KC 4 p., 4. SBS-Eger 2 p.

Következik:
Férfi kézilabda Magyar Kupa, IV. forduló
BFKA-Veszprém – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2022. január 31. hétfő, 18:00
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
V.: Héjja Ádám, Kónya Balázs Krisztián