A tigrisek ellen a farkasok
| Kategória: Híreink

A Tatabánya lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös következő ellenfele a bajnokságban, farkasaink elszántan készülnek a találkozóra, és két ponttal szeretnének hazatérni a bányászvárosból.

Második alkalommal küzd meg a tatabányai tigrisekkel a gyöngyösi farkasfalka, az idei bajnoki év ugyanis a Tatabánya gyöngyösi vendégjátékával indult a mieink számára, és az a meccs nekünk sikerült jobban, ugyanis 30-22-es győzelmet arattunk. Azóta természetesen sok idő eltelt, a bányász kerete is átalakult, ezért messzemenő következtetéseket a szeptemberi találkozóból nem szabad levonni, azonban az biztos, hogy jó esélyekkel lépünk majd pályára Tatabányán is, és mindent megteszünk majd azért, hogy ezt az esélyt pontokra váltsuk.

A Tatabánya egyébként ebben a bajnoki évben közvetlen riválisunk, 13 mérkőzésen szerzett 12 pontjával a tabella nyolcadik helyén áll, két pozícióval és egy ponttal lemaradva a mieink mögött. Farkasaink első tavaszi mérkőzésükön a NEKA otthonában arattak értékes győzelmet, míg a Tatabánya vadonatúj csarnokának avatómeccsén a Veszprémmel szemben maradt alul.

K&H férfi kézilabda liga, 14. forduló
Grundfos Tatabánya KC – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2022. február 12. szombat, 18:00
Tatabánya, Multifunkciós Csarnok
Vezeti: Bíró Ádám, Kiss Olivér