Szünetel a küzdelem a K&H férfi kézilabda ligában, csapatunk azonban a válogatotthéten sem pihen: a Ligakupa negyeddöntős párharcát vívja a Budai Farkasok ellen.

A csoportkör után megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a Ligakupában, ahol már a legjobb négy közé jutásért zajlik a küzdelem. A HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a bajnokságban sereghajtó Budai Farkasok csapata, a párharc mérkőzéseit kedden és pénteken rendezik. Bíró Balázs vezetőedző azt mondta, csapatának szüksége lenne a sikerélményre, amit a továbbjutás megadhat az együttesnek.

– A célunk egyértelműen az elődöntőbe jutás, de ez egyáltalán nem lesz könnyű feladat, nem szabad az ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezéséből kiindulnunk. Régóta nem éreztük meg a győzelem ízét, ezért szükségünk van új sikerélményre, amihez a továbbjutás jó alapként szolgálhat – fogalmazott Bíró Balázs.

A farkasok csatájának első állomására kedden idegenben kerül sor, a mérkőzés az eredeti 18 órás időpont helyett 19:30-kor kezdődik. A visszavágót pénteken rendezzük a Dr. Fejes András Sportcsarnokban 16:30-tól.

Férfi kézilabda Ligakupa, negyeddöntő

Budai Farkasok-Rév Group – HE-DO B. Braun Gyöngyös
2023. március 7. kedd, 19:30
Budaörs, Városi Sportcsarnok
V.: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

HE-DO B. Braun Gyöngyös – Budai Farkasok-Rév Group
2023. március 10. péntek, 16:30
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Nagy Ferenc, Túróczy József