2017. március 09. csütörtök 14:41

Hinnünk kell magunkban – a Vác következik

Vácott lép pályára szombaton a B. Braun Gyöngyös csapata a K&H férfi kézilabda ligában. Együttesünknek az Orosházától elszenvedett egygólos hazai vereség után kell talpra állnia, hogy megkezdje a pontok gyűjtését, amire égető szükség lenne céljaink eléréséhez. A találkozót megelőző napon a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége ankétra várja a szurkolókat, akik megfogalmazhatják észrevételeiket, és meghallgathatják a legfrissebb információkat.

01 rodolfo vac1

Két egygólos vereség után készül az újabb erőpróbára a B. Braun Gyöngyös csapata, amely március 11-én, szombaton a Vác ellen folytatja szereplését, és reményink szerint megkezdi a pontok gyűjtését a K&H liga tavaszi idényében. Csapatunk jelenleg a tabella 12. helyén áll, a középmezőny továbbra sincs elérhetetlen távolságban, azonban céljaink eléréséhez győzelmekre van szükségünk – mondja Debre Viktor vezetőedző.

– Nincs mese, el kezdenünk pontokat gyűjteni, és nem válogathatunk, hogy ezt idegenben vagy hazai pályán tesszük. Minden mérkőzés óriási téttel bír, az Orosháza elleni vereség utén ez különösen igaz. Az akarattal eddig sem volt gond, így ettől nem félek, de sokkal hatékonyabb támadójátékra lesz szükségünk. Több vagányságot, zsiványságot várok a fiúktól, mert a legutóbbi mérkőzésen ez teljesen hiányzott a játékunkból. Nem foghatjuk Lele Ákos kiválására, mert korábban többször játszottunk nélküle, és mindig helyt tudtunk állni. Azonban jóval nagyobb vállalkozókedvre van szükségünk, mernünk kell játszani, és el kell hinnünk, hogy képesek vagyunk nyerni.

Következő ellenfelünk, a Vác a mieinkhez hasonlóan 11 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, a tavaszt a Csurgó elleni meglepetésgyőzelemmel kezdték, majd vereséget szenvedtek a Balatonfüredtől és a Szegedtől. Egy győzelemmel eléjük kerülhetnénk, és megkezdhetnénk a felzárkózást a középmezőnyhöz, ezért egyértelműen a két pont megszerzése lesz a célunk.

Ami a sérülteket illeti, sokat nem javult a helyzetünk, az elmúlt napokban Kovacsics Péter és Németh Tamás is kisebb sérüléssel bajlódott, Lele Ákos ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára, és Sipeki Leventének is időre van még szüksége, hogy újra hadra fogható legyen. Rodolfo Oliveira azonban már teljes értékű edzésmunkát végez, és az Orosháza ellen tíz percre be is szállt a játékba. Ahogy visszanyeri a formáját, úgy kap majd egyre több feladatot.

A mérkőzést megelőző napon, pénteken 18 órától a Dr. Fejes András Sportcsarnok büfé melletti helyiségében a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöksége ankétra várja a szurkolókat, akik megfogalmazhatják észrevételeiket, és meghallgathatják a legfrissebb információkat.

VÁCI KSE - B. BRAUN GYÖNGYÖS

Vác, 2017. március 11. szombat, 18:00

V.: Hargitai G., Markó G.

Tabella

 • 01 kh liga

  1. Telekom Veszprém 50
  2. MOL-Pick Szeged 46
  3. Grundfos Tatabánya KC 42
  4. Balatonfüredi KSE 40
  5. Sport36-Komló 26
  6. Csurgói KK 25
  7. CYEB Budakalász 24
  8. Dabas KC VSE 20
  9. Eger SBS Eszterházy 19
  10. Ceglédi KKSE 17
  11. B. Braun Gyöngyös 17
  12. FTC KN KFT 16
  13. Váci KSE 16
  14. Orosházi FKSE-LINAMAR 6

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner