2016. november 24. csütörtök 14:13

Újabb csatára készül a B. Braun Gyöngyös: Ceglédre utazunk vasárnap

Újabb kemény összecsapás vár a B. Braun Gyöngyös csapatára a K&H férfi kézilabda ligában. Együttesünk Ceglédre utazik, a cél pedig egyértelmű: két ponttal hazatérni.

01 bbgy eger 1118 05

Az NB I-es férfi bajnokság igazolni látszik az előzetes várakozásokat: őrült küzdelem zajlik a középmezőnyben, a közel egyforma erősségű csapatok versengésében egy-két gól dönt a pontok sorsáról. A B. Braun Gyöngyös a legutóbbi fordulóban az Egerrel vívott a végletekig kiélezett csatát, amelynek döntetlen lett a vége. Az elveszített pontot most idegenben szerezné vissza Debre Viktor legénysége, amely vasárnap a Nagy Károly vezette Cegléd otthonában lép pályára.

– Ezúttal is ugyanarra lehet számítani, mint a legtöbb mérkőzésünkön: két azonos képességű csapat szoros, kiélezett küzdelmére – mondta Nigrinyi Tibor, a B. Braun Gyöngyös másodedzője, aki szerint mindkét csapat győzelme mellett lehet felhozni érveket. – A hazai pálya egyértelműen a Cegléd mellett szól, hosszabb kispadunk azonban a mi javunkra billentheti a mérleg nyelvét. Videóelemzésekkel, új taktikai variációkkal készülünk a mérkőzésre, célunk, hogy elhozzuk a két pontot, ami nem lesz egyszerű feladat, de mindent meg fogunk tenni érte – foglalta össze a várakozásokat Nigrinyi Tibor.

A tabella hetedik helyén szereplő B. Braun Gyöngyös eddigi kilenc mérkőzésén kilenc pontot gyűjtött, a megújult szakmai stábbal és több új játékossal – Országh Ádám és Sipeki Levente is csapatunkhoz igazolt – készülő ceglédiek tíz mérkőzésen hét pontot gyűjtöttek, és a tizedik helyen állnak. A rendkívül szoros mezőnyben minden pontnak hatalmas jelentősége van, az idegenben szerzett győzelmek pedig rengeteget nyomnak majd a latban a végső elszámolásnál, ezért mindkét csapat keményen készül az összecsapásra. A mieink teljes kerettel várják a találkozót, senki sem bajlódik sérüléssel vagy betegséggel, és a legutóbbi mérkőzésen kék lapot kapott Sipekit sem sújtották eltiltással. Reméljük, Mezőkövesd után Cegléden is sikerül nyernünk, ami stabilizálhatná helyünket a táblázaton.

K&H férfi kézilabda liga, 11. forduló

Ceglédi KKSE – B. Braun Gyöngyös

Cegléd, 2016. november 27. (vasárnap) 18:00

Vezeti: Bacs J., Bóna Sz.

Ifjúsági mérkőzés: 16 órától

Tabella

 • 01 kh liga

  1. Telekom Veszprém 50
  2. MOL-Pick Szeged 46
  3. Grundfos Tatabánya KC 42
  4. Balatonfüredi KSE 40
  5. Sport36-Komló 26
  6. Csurgói KK 25
  7. CYEB Budakalász 24
  8. Dabas KC VSE 20
  9. Eger SBS Eszterházy 19
  10. Ceglédi KKSE 17
  11. B. Braun Gyöngyös 17
  12. FTC KN KFT 16
  13. Váci KSE 16
  14. Orosházi FKSE-LINAMAR 6

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner