2016. október 19. szerda 19:57

A Komló következik

Komlóra utazik szombaton a B. Braun Gyöngyös csapata. A mieink hetedik bajnoki mérkőzésükre készülnek, és negyedik győzelmüket szeretnék megszerezni, ami azonban nem lesz könnyű feladat.

01 vac orom

Örömtánc a Vác elleni győzelem után. Fotó: Cseh Balázs

A Vác elleni sikerével harmadik győzelmét szerezte a férfi kézilabda NB I-ben a B. Braun Gyöngyös csapata, amely a tabella hatodik helyén várja a folytatást. Csapatunk mindhárom nyertes mérkőzését hazai pályán játszotta, most pedig arra készül, hogy első idegenbeli győzelmét is megszerezze.

Ellenfelünk, a Sport36-Komló csapata jelenleg a táblázat utolsó helyén áll, két döntetlennel eddig két pontot szerzett. Sokat elárul azonban a nyáron három távozó mellett négy új játékost igazolt komlóiak új csapatának erősségéről, hogy ezt a két döntetlent a Balatonfüred és a Csurgó ellen szerezték, miközben a Szegeden kívül valamennyi ellenfelükkel szoros csatát vívtak.

Csapatunknak tehát ezúttal sem lesz könnyű dolga, de ehhez már kezd hozzászokni Debre Viktor és legénysége. A szombati, komlói találkozó után a B. Braun Gyöngyös október 26-án, kupameccsen lép pályára Vácott, majd az első szomszédvári rangadó következik a Mezőkövesd ellen. A Matyók elleni találkozót az eredeti, október 29-i időpont helyett egy nappal később, vasárnap rendezik majd a borsodi településen.

Férfi kézilabda NB I. 7. forduló

Sport36-Komló - B. Braun Gyöngyös

Komló, 2016. október 22. 18:00

V.: Herczeg P., Südi P.

Tabella

 • K&H liga

  1. B. Braun Gyöngyös 0
  2. Balatonfüredi KSE 0
  3. Ceglédi KKSE 0
  4. CYEB Budakalász 0
  5. Csurgói KK 0
  6. Dabas KC VSE 0
  7. Eger SBS Eszterházy 0
  8. FTC 0
  9. Grundfos Tatabánya KC 0
  10. MOL-Pick Szeged 0
  11. Orosházi FKSE-LINAMAR 0
  12. Sport36-Komló 0
  13. Telekom Veszprém 0
  14. Váci KSE 0

banner

banner