2016. október 19. szerda 19:57

A Komló következik

Komlóra utazik szombaton a B. Braun Gyöngyös csapata. A mieink hetedik bajnoki mérkőzésükre készülnek, és negyedik győzelmüket szeretnék megszerezni, ami azonban nem lesz könnyű feladat.

01 vac orom

Örömtánc a Vác elleni győzelem után. Fotó: Cseh Balázs

A Vác elleni sikerével harmadik győzelmét szerezte a férfi kézilabda NB I-ben a B. Braun Gyöngyös csapata, amely a tabella hatodik helyén várja a folytatást. Csapatunk mindhárom nyertes mérkőzését hazai pályán játszotta, most pedig arra készül, hogy első idegenbeli győzelmét is megszerezze.

Ellenfelünk, a Sport36-Komló csapata jelenleg a táblázat utolsó helyén áll, két döntetlennel eddig két pontot szerzett. Sokat elárul azonban a nyáron három távozó mellett négy új játékost igazolt komlóiak új csapatának erősségéről, hogy ezt a két döntetlent a Balatonfüred és a Csurgó ellen szerezték, miközben a Szegeden kívül valamennyi ellenfelükkel szoros csatát vívtak.

Csapatunknak tehát ezúttal sem lesz könnyű dolga, de ehhez már kezd hozzászokni Debre Viktor és legénysége. A szombati, komlói találkozó után a B. Braun Gyöngyös október 26-án, kupameccsen lép pályára Vácott, majd az első szomszédvári rangadó következik a Mezőkövesd ellen. A Matyók elleni találkozót az eredeti, október 29-i időpont helyett egy nappal később, vasárnap rendezik majd a borsodi településen.

Férfi kézilabda NB I. 7. forduló

Sport36-Komló - B. Braun Gyöngyös

Komló, 2016. október 22. 18:00

V.: Herczeg P., Südi P.

Tabella

 • K&H liga

  1. MOL-Pick Szeged 14
  2. Telekom Veszprém 12
  3. Balatonfüredi KSE 12
  4. Grundfos Tatabánya KC 8
  5. Sport36-Komló 8
  6. Dabas KC VSE 8
  7. Eger SBS Eszterházy 8
  8. Csurgói KK 4
  9. CYEB Budakalász 3
  10. Ceglédi KKSE 3
  11. B. Braun Gyöngyös 2
  12. Orosházi FKSE-LINAMAR 2
  13. FTC 2
  14. Váci KSE 0

banner
banner