Kézisek a Szüreti Futónapon
| Kategória: Híreink

A B. Braun Gyöngyös U23-as csapata is részt vett a gyöngyösi Szüreti Futónapon, ahol az egyik legnehezebb versenyszámban, az úgynevezett „fröccsatlonban” mérette meg magát. A fiúk ma a sportcsarnokban kell, hogy helytálljanak, ahol a Veszprém elleni NB I-es edzőmeccs után a Kazincbarcika csapatával mérik össze erejüket a szezon második mérkőzésén.

01 szuretifutas 1

A Gyöngyösi Kézilabda Klub igyekszik minden lehetséges módon részt venni a város életében, így természetes volt, hogy a Szüreti Futónapon is indít csapatot. A B. Braun Gyöngyös U23-as csapatának tagjai indult az úgynevezett „fröccsatlonban”, amely a futás mellett több különböző feladatot állít a versenyzők elé, úgy, mint a szőlőcipelés vagy a fröccsivás.

01 szuretifutas 2

Azonban nem csak ezen a módon vett részt a klub a versenyben, Nagy Attila klubelnök is részt vett az érmek átadásában, és 8-9 éves kategóriában az első helyezett lány és fiú versenyző osztályát is meghívta a B. Braun Gyöngyös soron következő bajnoki mérkőzésére.

01 szuretifutas 3

Az U23-asok ma második mérkőzésüket játsszák a felnőtt NB II-es bajnokságban, ahol a Kazincbarcika lesz az ellenfelünk. Mindkét csapat mérlege hasonló: a mieink a DEAC-tól, a kazincbarcikaiak pedig a Hajdúböszörménytől szenvedtek vereséget az első fordulóban, vagyis az első pontokért zajlik a küzdelem a 19 órakor kezdődő találkozón a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Nem ez az egyetlen kézilabdás esemény a mai napon, 17 órától ugyanis a B. Braun Gyöngyös NB I-es csapata a Telekom Veszprém alakulatát fogadja felkészülési mérkőzésen, ami igazi csemege lesz a kézilabdaszerető gyöngyösi közönségnek.