Kupameccs következik Balatonfüreden
| Kategória: Híreink

Balatonfüreden kell kiharcolnia a továbbjutást a Magyar Kupa IV. fordulójában a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának.

Az NB II-es Hatvan legyőzésével jutott a Férfi Kézilabda Magyar Kupa IV. fordulójába a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely kedden a legjobb nyolc közé kerülésért vív meg a Balatonfüred gárdájával. A sorsolás nyomán a találkozót idegenben rendezik, vagyis a Balaton partján kell kivívnunk a továbbjutást.

– Semmiképpen sem feltett kézzel utazunk a következő kupameccsünkre – szögezi le Konkoly Csaba vezetőedző –, bár azt látni kell, hogy a Balatonfüred egy fél lépcsővel magasabb szintet képvisel, ezt mutatja a bajnoki tabellán elfoglalt helyezése is. Ott tartanak most, ahová mi fel szeretnénk zárkózni. Mindent megteszünk majd a továbbjutásért, de szeretnék több utánpótláskorú, fiatal játékosnak is lehetőséget adni. Nem lesz könnyű dolgunk, sok múlik majd a napi formán is. A bajnoki mérkőzésünkön szerzett tapasztalatokat szeretnénk hasznosítani.

A Balatonfüreddel októberben találkoztunk bajnoki mérkőzésen, akkor a félidőben egy góllal vezettünk, végül azonban 27-24 arányban alulmaradtunk a tabellán jelenleg az ötödik pozíciót elfoglaló fürediekkel szemben. Csapatunk múlt héten csütörtökön a címvédő Szegeddel csatázott, szombaton pedig tíz góllal legyőzte a Mezőkövesd csapatát idegenben. A bajnoki találkozókat kedden követi a kupameccs, december 15-én szombaton azonban már újabb bajnoki erőpróba vár a mieinkre, akik a Vecsés együttesét fogadják.


Magyar Kupa IV. forduló

Balatonfüredi KSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös

2018. 12. 11. 18:00
Balaton Szabadidőközpont
V.: Paska, Vastag