2018. október 03. szerda 19:59

A Budakalász ellen is megmutatjuk, mire vagyunk képesek

A Budakalász lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában. Csapatunk eddigi szereplésével tiszteletet vívott ki a mezőnyben, amivel szeretnénk elbizonytalanítani a hozzánk érkező együtteseket.

01 kispad

Négy mérkőzés, két győzelem, egy döntetlen és egy szoros vereség – ez a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának eddigi mérlege a K&H férfi kézilabda ligában. Együttesünk ugyan három góllal alulmaradt Csurgón a legutóbbi fordulóban, hazai pályán azonban továbbra is veretlen, amit a hétvégi fordulóban is szeretnénk megőrizni – mondja Mirko Herceg, aki 13 góljával Varsandán Milánnal holtversenyben a második helyen áll a házi góllövőlistán. – Van egy hetünk feldolgozni a csurgói vereséget, sokat tanultunk abból a mérkőzésből, amivel még jobbak lehetünk. Hazai pályán szeretnénk minden csapatnak megmutatni, hogy mire vagyunk képesek, ezért a Budakalász ellen is győzelemre számítok – fogalmazott átlövőnk.

Ellenfelünk öt mérkőzésen van túl az idei szezonban, eddigi mérlegük egy győzelem, egy döntetlen és három vereség, de már találkoztak a Veszprémmel és a Szegeddel is, Balatonfüreden pedig szoros mérkőzést tudtak játszani. Budakalászra négy új játékos érkezett a nyáron, köztük a korábban Gyöngyösön is megfordult Koller Tamás, aki Vácról tette át a székhelyét a Pest megyei együtteshez.

Konkoly Csaba abban bízik, hogy csapata az eddigi lendülettel folytatja a hétvégi mérkőzésen is. - Úgy érzem, eddigi szereplésünkkel sikerült egyfajta presztízst kiharcolnunk, amivel az idelátogató csapatokat el tudjuk bizonytalanítani. Szurkolóink az eddigi mérkőzéseinken is fantasztikus hangulatot teremtettek, ami tovább növeli a magabiztosságunkat, így arra számíthatunk, hogy ugyanaz az erő és akarat fog megnyilvánulni a pályán, mint az eddigi mérkőzéseinken – fogalmazott vezetőedzőnk.

A HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata szombaton 18 órától lép pályára a Budakalász ellen. Aki kilátogat a mérkőzésre, a mellrák elleni harcot is segíti, klubunk ugyanis a mellrák elleni küzdelem október 1-jei világnapjához kapcsolódva a találkozó teljes bevételét a Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezetének ajánlja. Aki pedig már korábban is ki tud menni a Dr. Fejes András Sportcsarnokba, 14 órától a serdülő, 16 órától pedig ifjúsági csapatunknak szoríthat a Kecskemét elleni mérkőzésen.


K&H férfi kézilabda liga, 5. forduló

HE-DO B. Braun Gyöngyös – CYEB Budakalász

2018. október 6. 18:00
Dr. Fejes András Sportcsarnok
V.: Altmár, Horváth

Előtte:

14:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös - Kecskeméti TE-KESI (Serdülő I. osztály)

16:00 HE-DO B. Braun Gyöngyös - KTE-Piroska szörp (Ifjúsági I. osztály)

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 30
  2. Telekom Veszprém 20
  3. Grundfos Tatabánya KC 19
  4. Csurgói KK 18
  5. Balatonfüredi KSE 16
  6. Ferencvárosi TC 14
  7. HE-DO B. Braun Gyöngyös 13
  8. Sport36-Komló 13
  9. DVTK-Eger 8
  10. CYEB Budakalász 6
  11. Dabasi KC VSE 6
  12. Ceglédi KKSE 6
  13. Mezőkövesdi KC 5
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner