2018. szeptember 04. kedd 11:25

Pontszerzési céllal utazunk Dabasra

Óriási lendülettel kezdte az új bajnoki szezont a HE-DO B. Braun Gyöngyös. A Komló ellen aratott tízgólos győzelem hatalmas önbizalmat adott a játékosoknak, akik a második fordulóban Dabasra utaznak, és nem számítanak könnyű mérkőzésre.

01 bbgy komlo 180831 27

Remek hangulatban készül második bajnoki mérkőzésére a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata, amely a tavalyi ötödik helyezett Komló ellen aratott tízgólos győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, ráadásul az M4 Sport a forduló válogatottjába is beválasztott egy gyöngyösi játékost Vilovszki Uros személyében.

– Egyértelműen pozitív irányba lökte a társaságot a győzelem, bár a munkára eddig sem lehetett panaszom – mondta Konkoly Csaba vezetőedző. – Ebből a hangulatból most nagyon jól tudunk építkezni, aminek az eredménye, reméljük, szombaton is érződi fog a társaságon.

Következő ellenfelünk, a Dabas is győzelemmel kezdte a szezont, az újonc Vecsést múlta felül az első meccsen Tomori Győző csapata. Az előző idényben az egygólos dabasi vereséget követően a hazai meccsen hattal nyertünk, de azóta nem csak a mi keretünk, hanem ellenfelünkké is változott. Dabason négy új játékossal – Borsos Tamással, Pallag Péterrel, Törteli Koppánnyal és Szöllősi Szabolccsal – erősítettek.

– Minden középcsapat igyekezett erősíteni a nyáron, ezért most még nehéz beszélni az erőviszonyokról, de annyit biztosan kijelenthetünk, hogy nagyon szoros lesz a mezőny – fogalmazott Konkoly Csaba. – Persze, idegenben mindig nehezebb dolgunk van, de a tavalyi tapasztalatokból kiindulva, nem hiszem, hogy vendégként ne tudnánk a maximumot nyújtani, pláne, ha visszük magunkkal azt az élményt, amit a hazai meccsen szereztünk – mondta vezetőedzőnk.

Konkoly Csaba úgy fogalmazott, egyértelműen pontszerzési szándékkal utazunk Dabasra, ahol Gábori Máté és Németh Tamás felépülése után teljes kerettel állhatunk majd fel. Csapatunk a szokott menetrend szerint végzi a felkészülést, vagyis a szerdai nap kivételével minden nap kétszer találkoznak edzésen a fiúk, csütörtökön pedig kimondottan taktikai felkészülést folytatnak majd.

K&H férfi kézilabda liga, 2. forduló

Dabasi KC VSE – HE-DO B. Braun Gyöngyös

2018. szeptember 8. szombat, 18:00
OBO Aréna, Dabas
V.: Bócz, Wiedemann

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 18
  2. Grundfos Tatabánya KC 15
  3. Csurgói KK 15
  4. Balatonfüredi KSE 12
  5. HE-DO B. Braun Gyöngyös 11
  6. Telekom Veszprém 10
  7. Ferencvárosi TC 10
  8. Sport36-Komló 9
  9. Dabasi KC VSE 6
  10. Ceglédi KKSE 6
  11. CYEB Budakalász 6
  12. DVTK-Eger 5
  13. Mezőkövesdi KC 3
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner