2018. augusztus 22. szerda 18:42

Utánpótlás: érmek fiúktól, lányoktól

Ifjúsági csapatunk tornagyőzelemmel, míg a 2006-os lányok bronzéremmel hangoltak a hamarosan esedékes bajnoki rajtra. Fiataljaink idén is vadonatúj cipőkben léphetnek majd pályára.

ifi 20180822

A B. Braun Gyöngyös ifjúsági csapata nyerte a Cegléden megrendezett Szent István Kupa nemzetközi utánpótlás kézilabda tornát. Kiss Dániel és Danyi Bence csapata a Székelyudvarhely, a Cegléd és a Mizse KC együtteseit múlta felül. A legjobb kapus Manazya Felicián, míg a legjobb játékos a felnőtt csapatunkban is bemutatkozott Gráf Martin lett.

lany up 20180822

A 2006-os lányok Tápiószelén szerepeltek, ahol egy nagyon rangos tornán szereztek bronzérmet. A Dabas elleni vereség után magabiztos győzelmet arattak a Dömsöddel szemben, majd egy hihetetlenül izgalmas mérkőzésen döntetlent értek el a házigazdák ellen. A torna legjobb kapusának a gyöngyösi Szabó Dórát választották.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub mindent megtesz a sikerek feltételeinek biztosítása érdekében, így az elmúlt évekhez hasonlóan idén is minden játékosának biztosít kézilabdás cipőt. Ebben a szezonban Hummel szerelésben és cipőben fognak játszani a gyöngyösi gyerekek, akik a nyolcadik alkalommal megrendezendő Mátra Kupán már ezekben a cipőkben lőhetik a gólokat.

up 0822 3

A nagy múltú nemzetközi tornát augusztus 31. és szeptember 2. között rendezi meg klubunk. Heves megye legnagyobb kézilabdaeseményére idén nyolcszáz játékost várunk. A Dr. Fejes András, a Vályi-Nagy Károly és a Kiss Antal Sportcsarnokokban játszandó mérkőzésekre mindenkit szeretettel várunk.

A Gyöngyösön zajló munka újabb elismerése, hogy több játékosunk iránt érdeklődnek nagy nevű klubok. Kinyó Gergő az európai hírű Pick Szegedben, Bodócs Marcell a NEKA csapatánál folytatja pályafutását. Bagi Virág, Bagi Petra, Szécsi Alexandra pedig az első osztályú Vác utánpótlásában játszik a jövőben. Minden játékosnak sok szerencsét kívánunk mind a játéktéren, mind az iskolapadban.

Tabella

 • 01 kh liga

  1. MOL-PICK SZEGED 18
  2. Grundfos Tatabánya KC 15
  3. Csurgói KK 15
  4. Balatonfüredi KSE 12
  5. HE-DO B. Braun Gyöngyös 11
  6. Telekom Veszprém 10
  7. Ferencvárosi TC 10
  8. Sport36-Komló 9
  9. Dabasi KC VSE 6
  10. Ceglédi KKSE 6
  11. CYEB Budakalász 6
  12. DVTK-Eger 5
  13. Mezőkövesdi KC 3
  14. Vecsési SE 0

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner