Edzőmeccsekkel készülünk a rájátszásra

Nem telik tétlenül a hathetes kényszerszünet a B. Braun Gyöngyös csapatának háza táján. Az alapszakasz hatodik helyén végzett alakulat a rájátszás kezdetéig több edzőmérkőzést is játszik, miközben egyéni edzésprogramokra és a rehabilitációra koncentrálnak.

Csapatunk a felsőházi rájátszásban a harmadik helyezett Csurgóval vív két nyert mérkőzésig tartó párharcot az elődöntőbe jutásért. Immár a találkozók hivatlos időpontjai is ismertek: az első mérkőzést április 19-én pénteken 18:00 órától Csurgón játsszuk majd, a második találkozóra pedig a gyöngyösi Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban kerül sor április 24-én ugyancsak 18:00 órától. Amennyiben harmadik mérkőzésre is szükség lesz a prágharc eldöntéséhez, azt április 27-én, Csurgón rendezik.
A rájátszás meglehtősen távoli időpontját nem tétlenül várja a B. Braun Gyöngyös csapata, amely több edzőmérkőzést is játszik a következő egy hónapban. Legközelebb március 21-én csütörtökön 15:00 órakor lépnek pályára Nagy Károly vezetőedző tanítványai a Városi Sport- és Rendezvénycsarnokban, ahol a Cegléddel játszanak felkészülési mérkőzést. A találkozó látogatása ingyenes. A következő edzőmeccsre Balmazújvárosban kerül sor március 27-én, majd április 4-én, csütörtökön a fővárosban lép pályára a gyöngyösi alakulat az FTC-PLER Budapest vendégeként.

Mindeközben a játékosok egyéni edzésprogram alapján készülnek, sérült játékosaink pedig kés alá fekszenek. Bakos Dávid térdéből levált porcdarabot távolítanak el, Hudák Henriknek pedig a térdszalagját kell műteni.

Utánpótlás együtteseinkre is vár feladat bőven: a juniorok a bajnokság ötödik helyéért küzdenek a hétvégén Budapesten, az ifjúsági csapatra pedig április 5-6-án vár hasonló feladat. A serdülő bajnokságban Komló és Pécs lesz a B. Braun Gyöngyös fiataljainak következő ellenfele.

Tabella

 • 01 kh liga

  1. Telekom Veszprém 50
  2. MOL-Pick Szeged 46
  3. Grundfos Tatabánya KC 42
  4. Balatonfüredi KSE 40
  5. Sport36-Komló 26
  6. Csurgói KK 25
  7. CYEB Budakalász 24
  8. Dabas KC VSE 20
  9. Eger SBS Eszterházy 19
  10. Ceglédi KKSE 17
  11. B. Braun Gyöngyös 17
  12. FTC KN KFT 16
  13. Váci KSE 16
  14. Orosházi FKSE-LINAMAR 6

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner