2017. október 02. hétfő 13:18

Brazil légióssal pótoljuk a lábtörést szenvedett Hegedüst

Brazil játékossal bővül a B. Braun Gyöngyös kerete. Pedro Henrique Martins hétfőn kapcsolódott be a klub munkájába, reményeink szerint pedig már a Komló elleni találkozón pályára léphet. Nagy szükség lenne rá, beállónk, Hegedüs Márk ugyanis lábtörést szenvedett.

01 bbgy eger 0916 m 15

Brazíliából igazolt beállót a B. Braun Gyöngyös, amely közel háromhetes szünet után a Komló elleni párharcra készül a K&H férfi kézilabda ligában. A 22 esztendős Pedro Henrique Rodrigues Martins a Sao Caetano csapatától érkezik együttesünkhöz, ahol támadásban és védekezésben is számítunk a munkájára. Különösen azután, hogy kiderült: Hegedüs Márkra legalább nyolchetes kihagyás vár egy fáradásos törés miatt.

– Nagyon vártuk már az új játékos megérkezését, amitől azt reméltük, hogy megfelelő mértékben tehermentesítheti az eddig erőn felül teljesítő játékosokat, például Hegedüs Márkot, aki támadásban és védekezésben is fontos feladatot végzett – mondja Konkoly Csaba vezetőedző. - Néhány nappal az érkezése előtt azonban kiderült, hogy Márknak fáradásos törése van a talpában, ezért nyolc hétig nem számíthatunk rá. Martins jó képességű, fiatal játékos, akinek azonban még időre van szüksége ahhoz, hogy beépüljön a csapatba. Mindenesetre, ha az adminisztráció addig lezárul, már a hétvégi, Komló elleni találkozón számítanék rá, és bízunk benne, hogy Márk mielőbb felépül.

A B. Braun Gyöngyös Vácott aratott győzelemmel kezdte a szezont, majd hazai pályán alulmaradt az azóta is menetelő Egerrel szemben. Harmadik mérkőzésükön egy félidőn át jó teljesítményre voltak képesek a Bajnokok Ligájában továbbra is veretlen Telekom Veszprém ellen, most pedig az ellen a Komló ellen készülnek, amely a Csurgó és az Orosháza legyőzésével feledtetni tudta a Dabastól és a Tatabányától elszenvedett vereséget.

– Nem lesz könnyű dolgunk, ezt egészen biztosan állíthatom, de továbbra is győzelmi reményekkel utazunk Komlóra. A lehetőségeink korlátozottak, de a hátralévő néhány napban igyekszünk úgy alakítani a játékunk szerkezetét, hogy a rendelkezésre álló játékosokból a legütőképesebb keretet alkossuk meg. Mindent megteszünk a sikerért, hiszen ebben a szoros mezőnyben egy-egy idegenbeli győzelemnek óriási súlya van - fogalmazott Konkoly Csaba.

A B. Braun Gyöngyös október 7-én utazik Komlóra, majd október 13-án, pénteken a Balatonfüred együttesét fogadja a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

K&H férfi kézilabda liga, 4. forduló

Sport36-Komló – B. Braun Gyöngyös

Komló, 2017. október 2. 18:00
V.: Bonifert F., Oláh V.

Tabella

 • 01 kh liga

  1. Telekom Veszprém 50
  2. MOL-Pick Szeged 46
  3. Grundfos Tatabánya KC 42
  4. Balatonfüredi KSE 40
  5. Sport36-Komló 26
  6. Csurgói KK 25
  7. CYEB Budakalász 24
  8. Dabas KC VSE 20
  9. Eger SBS Eszterházy 19
  10. Ceglédi KKSE 17
  11. B. Braun Gyöngyös 17
  12. FTC KN KFT 16
  13. Váci KSE 16
  14. Orosházi FKSE-LINAMAR 6

   

  01 logo fb      01 logo insta     01 logo youtube     01 logo gplus 3

banner